5 tips voor het paasweekend!
1 min
686 x gelezen

Het paasweekend staat voor de deur! Tijd om op pad te gaan; de natuur in, op Goede Vrijdag naar de schaapskooi of wat dacht je van een bourgondische wandeling of een activiteit voor het hele gezin? Fijne Pasen!

5
Op bezoek bij de schaapskooi

Ga op Goede Vrijdag met de gids van Staatsbosbeheer op bezoek bij de schaapskudde en hoor meer over de schapen die de heide op de Sallandse heuvelrug beheren. Wandel daarna naar de heide toe en bekijk daar het belang van dit heidebeheer.

Lees meer
4
Ochtendwandeling Sallandse Heuvelrug

Stap vroeg uit de veren voor een wandeling op eerste paasdag door het glooiende landschap van de Sallandse Heuvelrug. De natuur ontwaakt: de zon breekt door, vogels beginnen met fluiten. Een frisse start van je Pasen!

Meer informatie en aanmelden
3
Pasen op de Holterberg

Moeder kip heeft met haar kuikens het Natuurmuseum op de Holterberg gevonden. Maar haar kuikens zijn ontsnapt! Gaan jullie mee op zoek naar de verdwaalde kuikens? In het bos van Daantje Das kun je op eerste en tweede paasdag speuren naar wel hele vreemde eieren.

Meer informatie
2
Pasen bij kinderboerderij Dondertman

Kinderboerderij Dondertman heeft weer (k)eileuk paasprogramma op tweede paasdag. Kom gezellig spelen, zoek de eieren en kom de konijntjes en kuikentjes bewonderen. Bij lekker weer is het ook genieten op het terras!

Meer informatie
1
Bourgondische wandeling

Heerlijke paaswandeling op de uitlopers van de Hellendoornse Berg op tweede paasdag! De koks hebben 3 heerlijke gerechtjes samengesteld die op unieke locaties geserveerd worden. En ook de kleintjes zullen zich hier zeker vermaken! Leuk uitje voor het hele gezin!

Meer informatie en reserveren

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

NP Logo
Tip je vrienden
Tip