Nieuws
Informatiemarkt Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal voor inwoners | 23 november

In en rondom Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug gebeurt van alles! Voel jij je betrokken bij het gebied? Tijd voor een ontmoeting! Graag nodigen we jou uit om aan te sluiten bij onze informatiemarkt voor mensen die iets willen doen in het gebied. Op 23 november van 19.30 t/m 21.30 bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug.

Waar gaat jouw hart naar uit?

Tijdens deze avond maak je kennis met projecten en activiteiten waar vrijwilligers betrokken bij zijn: op het gebied van landschap, cultuur, water, onderhoud, educatie en beleving. In en rond Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Misschien zit er wel iets tussen waar je hart naar uitgaat en wil je zo ook jouw steentje bijdragen! Of misschien heb je zelf ideeën. Meedoen kan op vele verschillende manieren. Bij jou in je eigen dorp, puur in de natuur of op de school van jouw (klein)kinderen. Iedere week, iedere maand, op jouw eigen moment of een keer per jaar. Er is van alles mogelijk.

Ontmoet meerdere partijen

We vertellen je graag over wat er allemaal te doen is in het gebied Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal. Natuurmonumenten, Landschap Overijssel, Staatsbosbeheer, IVN Natuureducatie en Waterschap Vechtstromen ontmoeten jou graag op 23 november! De locatie is Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Grotestraat 281, Nijverdal.

Aanmelden voor de informatiemarkt kan hier

Wist je dit al over het gebied?

Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en de omgeving van het park is uniek. Wist je dat je hier één van de grootste aaneengesloten droge heidegebieden van Europa kan vinden? Daarnaast kan je genieten van het bos, de prachtige vergezichten, landschappen en de dynamische rivier de Regge! Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

NP Logo
Tip je vrienden
Tip