Nieuws
Meer dan 45 mensen op de Informatiemarkt voor bewoners die actief willen worden

In het bewonersonderzoek van dit jaar hadden wel 52 mensen ingevuld dat ze wel actief wilden worden in en om Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Dat aanbod konden we niet laten liggen! Daarom is er op woensdag avond 23 november een informatiemarkt gehouden voor iedereen die wel iets wil doen.

Het was druk. Ruim 45 mensen waren aanwezig, van jong tot oud. Ze waren enthousiast! Na een korte presentatie over hoe heel veel partners samenwerken in het gebied Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal is door diverse partijen geschetst wat voor projecten en activiteiten er zijn waar vrijwilligers een rol in spelen. Een mooi overzicht! Veel bewoners gaven direct aan waar ze energie van krijgen.

Allerlei projecten en activiteiten

Zonder vrijwilligers geen projecten en activiteiten. Daarom zijn vrijwilligers zo belangrijk. Daarom zijn we zo blij dat het gelukt om zoveel mensen te interesseren voor allerlei projecten en activiteiten. Van dijkwacht, gids, hulp in de communicatie tot maker van een schoolprogramma.

Ook geïnteresseerd?

Ben jij ook geïnteresseerd in de mogelijkheden? Mail dan naar educatie@sallandseheuvelrug.nl. Samen met jou kijken we of er mooie projecten zijn waar je je energie in kwijt kunt. Of misschien heb je zelf wel hele goed ideeën, dat kan natuurlijk ook!

NP Logo
Tip je vrienden
Tip