Op zoek naar reeën op De Sprengenberg
18 sep 2021
Haarle (Hellendoorn)
18:30 - 20:30

Altijd al eens in de schemering op zoek willen gaan naar reeën? Dit is je kans! Ga mee met de boswachter op zoek naar reeën op De Sprengenberg.

Altijd al eens in de schemering op zoek willen gaan naar reeën? Dit is je kans! Ga mee met de boswachter op zoek naar reeën op De Sprengenberg. .

Ga met onze boswachter op zoek naar reeën op Landgoed De Sprengenberg, vlakbij Raalte. Deze activiteit is voor volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar en duurt 2 uur.

Wanneer

-
Meer informatie

Oog in oog met een ree

Veel mensen hebben weleens een ree gezien. Je hoort gekraak in de bosjes, je kijkt en ziet nog net iets bruins in de verte verdwijnen. Reeën komen veel voor in Nederland, maar ze zijn schuw. Onze boswachter weet waar ze zich ophouden en dat vergroot de kans op een ontmoeting met deze prachtige dieren.

Zwarte reeën

Op de Sallandse heuvelrug worden regelmatig zwarte reeën waargenomen. Het is altijd afwachten, maar met een beetje geluk komen we ze op de akkers of de heide wel tegen.

Handig om te weten:

Ivm corona is het verplicht om vooraf een ticket te kopen. Het is niet mogelijk om op de dag zelf nog aan te sluiten. Ben je verkouden of heb je griepverschijnselen, blijf dan thuis! Controleer jezelf op teken na een bezoek in de natuur. Trek donkere kleding en stevige schoenen of laarzen aan. Vergeet je verrekijker niet! De excursie start bij de Informatieschuur op Erve De Pas, Molenweg 2 in Haarle. LET OP: niet alle navigatiesystemen herkennen Molenweg 2 en eindigen hun reis op de Molenweg midden in het dorp Haarle. Via google maps kom je op de goede locatie uit.

NP Logo
Tip je vrienden
Tip