Varen op de Regge
3 min
3090 x gelezen

Terwijl de boot langzaam over het rustige water glijdt, word je omringd door de weelderige groene oevers en de kalmerende geluiden van de natuur. De Regge biedt een idyllische omgeving om te ontspannen en te genieten van de prachtige landschappen. Huur een bootje, kano of supplank of laat je varen!

11
Varen bij Mölke

Varen bij Mölke in Zuna is een plezierige belevenis. Huur een supplank, kano of sloepje en ontdek de rustige Regge en de gezellige sfeer. Ideaal om te ontspannen!

Lees meer
10
Enterse Zomp "Regt door zee"

De Regge is door de eeuwen heen bevaren door Enterse zompen, platbodems die aan weinig water genoeg hadden. In 1986 is weer een echte zomp gebouwd de ‘Regt door Zee’, die plaats biedt aan 25 personen.

Lees meer
9
Enterse Zomp "De Schuttevaer"

Unieke vaartocht met de Enterse Zomp. In het seizoen verschillende vaartochten beschikbaar en ook te huren voor groepen!

Lees meer
8
Kanoverhuur Linderbeek

Niets is zo ontspannen en gezellig als een uurtje of een dag met een kano door Linderbeek, Regge richting de Vecht of het Overijssels kanaal te varen.

Lees meer
7
Enterse Zomp "De Vriendschap"

Hoe zou het zijn om de prachtige Twentse natuur eens vanaf het water te bewonderen? Gezellig samen met familie, vrienden of collega's. En dat te doen met een historisch vaartuig.

Lees meer
6
De Enterse Waarf

Het centrum is een plek waar interactie en beleving centraal staat. Er wordt niet alleen een verhaal verteld, maar bezoekers kunnen het ook fysiek beleven. Erfgoed en vakmanschap komen echt tot leven. Het verhaal van meerdere generaties van een zompenfamilie wordt op een levendige en interactieve manier verteld onder meer aan de hand van dagboek-vlogs. Ook kan men via een virtuele verrekijker veel te weten komen over het gebied ter plaatse. Gedurende de vaste vaarten periode kunnen individuele personen het centrum bezoeken zonder boeking, volwassenen € 4,50, kinderen € 2,50.

Lees meer
5
Varen vanaf Schuilenburg

Een dag lekker varen op rivier de Regge in Overijssel en genieten van de mooie omgeving? Huur één van de fluisterbootjes bij Landgoed Schuilenburg in Hellendoorn Overijssel, geniet van een captains tea, lunch of van een lekkere BBQ op het water of maak een rondvaart. Ook zijn er leuke bootarrangementen voor mensen met een beperking.

Lees meer
4
Varen bij de Wilgenweard

De Wilgenweard Nijverdal vind je op een unieke locatie middenin het groene hart van Overijssel. Je ervaart direct al het buitenlevengevoel op onze accommodatie, die gelegen is aan de oevers van rivier de Regge en aan de voet van de Sallandse Heuvelrug.

Kanovaren
Kano by night
Suppen
Suppen bij zonsondergang

Lees meer
3
Varen bij Grimberghoeve

Aan het riviertje de Regge in de buurtschap Notter vind je recreatie boerderij de Grimberghoeve met tal van activiteiten en een fijne camping ernaast.

Lees meer
2
Rederij Peters

Geniet van de mooiste kanotocht over de Regge en de Vecht. Samen peddelen jullie in onze Canadese kano of kajak door de prachtige, rustige natuur van het mooie Overijsselse Vechtdal. Onderweg zijn er veel mooie plekjes om te picknicken of te zwemmen.

Lees meer
1
Varen bij Outdoor Ommen

Heb je een feest? Iets te vieren? Een dagje uit met je collega's? Outdoor Ommen staat garant voor een gezellig en gaaf dagje uit. Met onze uitgebreide activiteiten en arrangementen ben je verzekerd van een geslaagde dag.

Lees meer

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

NP Logo
Tip je vrienden
Tip