NP De Sallandse Heuvelrug de leukste picknickplek?

Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug is genomineerd voor de leukste picknickplek in Twente!

In Twente zijn er heel wat locaties waar je kunt uitrusten van een fiets- of wandeltocht, een heerlijke picknick kunt organiseren of genieten van het Twentse landschap. In een verkiezing wordt er op zoek gegaan naar de leukste locatie binnen Twente.  Het TBT heeft voor de locaties input gekregen vanuit de lokale VVV’s en heeft deze lijst aangevuld tot de 25 mooiste locaties.

Over de verkiezing
Deze verkiezing is onderdeel van campagne “Proef de lente in Twente” die het TBT dit voorjaar gaat inzetten.  De (picknick)locaties zijn verdeeld over de gehele regio en spreken een breed publiek aan:  jong & oud, actieve fietser of wandelaar of juist degene die sporadisch de natuur op zoekt.

Promoten verkiezing
De verkiezing loopt tot zondag 3 mei a.s.  Hierna wordt de leukste locatie bekendgemaakt op BeleefTwente.  Op de website www.beleeftwente.nl/picknicken en via Facebook  ‘Landgoed van Nederland’ (www.facebook.com/landgoedvannederland)  kunt u stemmen op uw favoriete locatie.  Stemmen kan via een ‘like’ of het achterlaten van een mailadres.
En.... natuurlijk stemt u op Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug als leukste picknickplek!