Vier digitale wandelroutes en natuurboekje Sallandse Heuvelrug

Natuurlijk Wandelen!
Op initiatief van IVN-Hellendoorn-Nijverdal is een nieuw natuurboekje uitgebracht waarin vier wandelroutes op en rond Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug vermeld staan. Het boekje bevat tevens een unieke code waarmee een gedownloade wandelapp kan worden geactiveerd.

Natuurlijk wandelen! Het liefst kilometers lang. Over heidevelden en zandpaden, door bossen en over zandvlaktes. De vanzelfsprekendheid van hun aanwezigheid maakt dat bomen nauwelijks de aandacht krijgen die ze verdienen. Maar tijdens vier wandelroutes door 

de prachtige natuur van de Sallandse heuvelrug kom je van alles te weten over de bomen en hun bewoners. Al wandelend geniet, kijk en luister nar het moois dat de natuur je te bieden heeft. Het boekje Natuurlijk Wandelen geeft alvast een voorproefje.
Het boekje beschrijft vier wandelroutes door de prachtige natuur in en rondom de Sallandse Heuvelrug. Alles routes zijn beschikbaar in de gratis Abellife app die je downloadt in de Appstore van Apple of Google. In de app kies  je de route van je keuze en met de vouchercode uit het boekje kan de app worden geactiveerd.

De vier wandelroutes hebben klinkende namen:
Ode aan de boom (13 kilometer, start in centrum Nijverdal)
Purper, paars en violet (13 kilometer, start bij Buitencentrum De Sallandse Heuvelrug)
Bomen, bos en bitterbal (6 kilometer, start bij Natuurdiorama Holterberg)
Met liefde gemaakt (14,5 kilometer, start bij informatieschuur De Pas te Haarle)

Verkkoopplaatsen
Het boekje, inclusief voucher is voor € 3,95 te koop bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, De Toeristische informatiepunten in Nijverdal, Holten en Natuurdiorama Holterberg. Ook hebben verschillende recreatiebedrijven het boekje in de verkoop, vraag er naar bij de receptie...
Het Natuurboekje met de wandelingen is tot stand gekomen in samenwerking met IVN-Hellendoorn-Nijverdal, Toeristisch Bureau Hellendoorn, de gemeente Hellendoorn en Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Het boekje is uitgebracht door Abellife. De  app is te downloaden: www.abellife.nl.