Speelbos Sallandse Heuvelrug krijgt nieuwe speeltoestellen

Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Het speelbos bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug zijn op de eerste lentedag van het jaar twee nieuwe speeltoestellen geopend. Deze toestellen zijn met hulp van het Buitenfonds in korte tijd gerealiseerd.

Na de sloop van de oude hangbrug in het speelbos, is er nu ook positief nieuws. Boswachter Ine Nijveld heeft een cheque van directeur Buitenfonds, Andrea Zierleyn mogen ontvangen van maar liefts 4.500,-. Van het bedrag dat is opgehaald zijn in het speelbos twee duurzame en kind-veilige speeltoestellen geplaatst.

Help de natuur bij jou in de buurt!
Het Buitenfonds is een onafhankelijke stichting die geld werft voor waardevolle projecten in de natuurgebieden van Staatsbosbeheer. Projecten waarvoor geen financiering meer beschikbaar is.
Met donaties aan het Buitenfonds kan Staatsbosbeheer die specifieke projecten realiseren. Zoals kinderen naar buiten brengen, het conserveren en toegankelijk maken van cultuurhistorische schatten, spannende manieren om natuur te beleven en het maatschappelijke werk van de boswachter mogelijk te maken.

Het Buitenfonds wil met bedrijven en particulieren samenwerken om groene wensen voor huidige en toekomstige generaties te realiseren.

Iedere euro telt, elke donatie is welkom. Buitenfonds is volledig transparant, je weet precies naar welk project je donatie gaat.
Via het machtigingsformulier kunt u een bedrag overmaken>>>