Maak jij het lekkerste ijsje van Overijssel?

Tijdens de heidemarkt op het Holterbergplein
Zaterdag 20 augustus tijdens de Heidemarkt is er op het Holterbergplein een bijzondere Workshop. Doe mee met een OverIJs-workshop (13.00 – 15.00 uur) en maak met jouw ijsje kans op mooie prijzen! Op basis van overheerlijk Natuurboeren-roomijs mag je met lokale ingrediënten jouw ijscreatie maken. Wij zorgen voor het ijs en lokale producten waarmee je jouw ijsje kunt pimpen. Neem gerust zelf ingrediënten mee. Bijvoorbeeld frambozen of bessen uit jouw tuin maken jouw ijsje uniek! Zowel kinderen als volwassenen kunnen kosteloos meedoen. Tijdig opgeven want vol is vol.

Zodra de ijscreaties klaar zijn worden ze gefotografeerd. De foto’s en recepten worden kort na de workshop via JIJ & Overijssel gedeeld en kunnen geliked worden. De 10 foto’s met de meeste likes vormen de Top 10. Deelnemers die in deze Top 10 terecht komen doen mee in de eindstrijd in het Provinciehuis Overijssel op 31 augustus a.s. van 15:00 tot 17:00 uur. In een Heel-Holland-Bakt-achtige setting zullen de deelnemers nogmaals hun ijscreatie maken om de deskundige jury te overtuigen van hun lekkerste ijsje!

Natuurboerenijs heeft een verhaal. Overijssel is een echte melkvee provincie: veel boeren in Overijssel maken ambachtelijk roomijs gemaakt van verse melk. Dit overheerlijke ijs is het resultaat van gedreven natuurboeren die werken met producten die voortkomen uit passie, boerenvakmanschap en liefde voor de natuur. Kortom; ijs met een verhaal.

Opgeven, Natuurdiorama Holterberg: info@museumholterberg.nl of  0548-361979