Herfstvakantie op de Holterberg

Volop Herfstactiviteiten bij Natuurmuseum Holterberg 
Iedere dag in het natuurmuseum Herfstknutsellen en spannende speurtochten en in het Bos van Daantje Das samen op zoek naar Paddenstoelen .

Maandag 17 en 24 oktober, speciaal voor kinderen, een paddenstoelsafari in het Bos van Daantje Das. Samen met de Rangers van het natuurmuseum  beleven de kids het herfstbos. Na afloop van de tocht krijgen de deelnemers een “Safaridiploma” én wat lekkers. Deelname: € 4,00 per persoon. Het begint om 11:00 uur. Reserveren gewenst.

Donderdag 20 oktober. Holterbergplein: Houtkunstenaar en broodjes bakken
Remco Rensen kan alles met hout. Met een motorzaag tovert hij voederhuizen, eekhoorns, uilen en wat u maar wenst uit een boomstam. Boven het houtvuur in de vuurkorf mogen kids een broodje bakken, kastanjes poffen én er is hete chocolademelk.
Het programma begint om 14.00 uur. Reserveren is niet nodig.

Zaterdagavond 29 oktober, tijdens de Nacht van de Nacht, nemen de  natuur-gidsen en verhalenvertellers van Natuurmuseum Holterberg u mee over de paden van de nachtelijke Holterberg. Het wordt een donkere en mysterieuze tocht door de bossen naar de heide. Onderweg zal de heks van het Numendal Old Minneke mogelijk haar verleidelijke klanken laten horen. Op de heide, waar het echt donker is, wordt u de weg langs de sterrenhemel gewezen waar Cassiopeia en de Dolfijn schitteren.
We starten om 21.30 uur, deelname kost € 7,50 (kids € 4,50) en dat is inclusief onderweg een pittig drankje. Reserveren.

Zondag 30 oktober: Demonstratie prepareren door preparateur Jentai van Grevenhof in het natuurmuseum. Vanaf 13.00 uur.

Natuurmuseum Holterberg. Holterbergweg 12 in Holten. www.museumholterberg.nl

Reserveren: tel. 0548-361979 of info@museumholterberg.nl