Kom 'heksen' in het bos

Op 23 oktober landen de heksen van Hellendoorn- Heksendoorn lmet hun bezems in het bos bij het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer.

Tussen 12.30 uur en 15.00 uur kun je starten met een wandeling van ongeveer twee kilometer door het speelbos waar de heksen tijdelijk hun intrek hebben genomen. De kosten zijn €3,-- per deelnemer.

De heksen en tovenaars die we uitgenodigd hebben zijn de alleraardigste heksen die hun toverkunsten uit de natuur laten zien. Natuurlijk mag je ook meedoen.

Hoe komt het dat paddenstoelen soms in een kring staan? Hebben de heksen daar nu echt een rondedansje gemaakt? Het vervoersmiddel van de heks is zoals we allemaal weten een heksenbezem en soms gebeurt het wel dat er een bezem in de boom blijft hangen. Waar of niet?.........Kom het echte verhaal ontdekken. Bouw samen met de heks aan een enorm spinnenweb voor haar achtarmige vriendjes. Help mee een heksensoepje brouwen en laat je verrassen door allerlei heksenkunsten.

En kom je dan hongerig en dorstig na je heksentocht weer bij het BuitenCentrum. Dan kan je nog heerlijk verder onthaasten  en bij de openhaard aanschuiven in het restaurant BuitenGewoonLekker in het BuitenCentrum.

Graag tot ziens.

BuitenCentrum Sallandse Heuvelrug
Grotestraat 281
7441 GS Nijverdal
Telefoon 0548-612711