Expositie 'Jij & fotografie natuurlijk!’

In het seizoen 2010-2011 vond het project ‘Jij & fotografie natuurlijk!’ plaats in Overijssel. Ruim 200 kinderen tussen de 9 en 12 jaar deden hieraan mee.

Dit project, georganiseerd door Stichting De Ulebelt, Deventer en natuurfotograaf Sterre Delemarre, in nauwe samenwerking met de provincie Overijssel, kan het best worden omschreven als een unieke combinatie van natuurbeleving en kunsteducatie.

De feestelijke opening van de afsluitende digitale overzichtsexpositie door Commissaris van de Koningin Ank Bijleveld-Schouten heeft plaatsgevonden op het provinciehuis in Zwolle op woensdag 6 juli. De digitale expositie is de hele maand juni nog te zien op een spciale diplay op de brug van het provinciehuis (tussen het bestuursgedeelte en het ambtelijk gedeelte)

Ook in Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug is een workshop georganiseerd met verbluffende resultaten. Reden genoeg om in het najaar van 2011 nogmaals een workshop natuurfotografie voor deze leeftijdsgroep te organiseren op 21 september, 12 oktober en 2 november (opening expositie). Kosten: 10 euro. Aanmelden en info bij Rianne Evers.