Eindeloze Heuvelentocht 2012!

In navolging van het succes van voorgaande jaren, wordt in de zomer van 2012 wederom een  Eindeloze Heuvelentocht georganiseerd.

De tocht is gepland vaop 5,6  en 7 september. Drie dagen wandelen onder begeleiding van een ervaren natuurgids over restanten van de voorlaatste ijstijd. De tocht zal gaan van de Lemelerberg, via de Eelerberg, de Hellendoornseberg, de 'bergen' in het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en eindigen aan de voet van de Holterberg.

Onderweg zullen boswachters die werkzaam zijn in het gebied u meenemen naar de mooiste plekjes en u wijzen op de eindeloze variatie van de flora en fauna van de heuvelrug. U komt daarmee op plekken waar u normaal gesproken niet zo snel komt.

Aan deze Eindeloze Heuvelentocht  kunnen maximaal 15 mensen deelnemen. Aangezien er flinke wandelingen (20 – 25 kilometer per dag) op het programma staan is een goede conditie noodzakelijk. Alleen dan kunt u onderweg volop genieten van de rust, de afwisseling in het landschap, het reliëf, de vele vogels en heidevelden én de verhalen die over het gebied te vertellen zijn.

De kosten voor deze begeleide groepstocht zijn  € 165,=  per persoon op basis van overnachting in eigen tentjes op eenvoudige kampeerplaatsen. Voor de inwendige mens wordt gezorgd en met de groep zal gezamenlijk worden gekookt. Tijdens de dagtochten draagt u alleen dagbagage, de tenten en overige materialen worden vervoerd.

Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met Nico Driessen, Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug: 038 4250960 of 06 553 002 92 / of per email: n.driessen@ivn.nl