Jonge natuurfotografen gezocht

In de herfstvakantie organiseert het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug samen met de werkgroep Natuurfotografie van het IVN Hellendoorn-Nijverdal een excursie voor jonge natuurfotografen. Ben jij tussen de 8 en 12 jaar? Heb je zin om actief bezig te zijn in de natuur? En vind je het leuk om (beter) te leren fotograferen? Dan is deze excursie echt iets voor jou!

Op woensdagmiddag 24 oktober gaan enthousiaste en deskundige vrijwilligers van de werkgroep Natuurfotografie op zoek naar paddenstoelen in het bos, om deze vervolgens op verschillende manieren vast te leggen met de camera. Door op een andere manier naar de natuur te kijken, leer je hoe je nog mooiere foto’s kunt maken.
Ieder seizoen heeft prachtige momenten om te fotograferen. Ook in het Doktersbos in Nijverdal zijn vele onderwerpen te vinden die zich goed laten vastleggen. Paddenstoelen zijn zo’n geliefd onderwerp en de vrijwilligers nemen de kinderen graag mee op excursie.

Er wordt om 13.00 uur verzameld op de parkeerplaats van de Evenementenweide in Nijverdal, om vervolgens te voet het bos  en het ven van dichtbij te bekijken en te fotograferen.  Om 15.30 uur wordt op de parkeerplaats de excursie weer afgesloten.

Deelname is gratis en voor digitale camera’s wordt gezorgd. Er kunnen maximaal 10 kinderen mee, dus opgeven is wel noodzakelijk. Opgeven kan tot 17 oktober bij het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug  via r.evers@ivn.nl . Of telefonisch op (0548) 62 27 05.

Wil je nog meer leren over fotograferen in de natuur? En vind je het leuk met andere mensen op pad te gaan? Geef je dan vóór 17 oktober op voor deze excursie op woensdag 24 oktober.