Rijssen-Holten

In Rijssen-Holten maak jij je eigen mix als het gaat om cultuur, natuur, sport en culinair genieten. De Sallandse Heuvelrug en het Reggedal liggen centraal in Oost-Nederland.

Rijssen

Winkelstraten lijken tegenwoordig steeds meer op elkaar. Gelukkig doet Rijssen daar niet aan mee. In deze Twentse stad zijn er lokale winkels in overvloed. Wel zo leuk en net even anders. Iedereen in Twente weet dat het goed shoppen is in Rijssen. Veel lokale winkeliers weten al jarenlang - van generatie op generatie - winkelliefhebbers naar Rijssen te trekken. Als je een dag in ­Rijssen hebt gewinkeld, weet je waarom: er zijn stoere, stijlvolle en casual ­modezaken in overvloed, afgewisseld met veel hippe woonwinkels. En ben je toe aan iets lekkers, dan is er in het centrum genoeg keus om neer te strijken op een gezellig terras.

Nieuw: digitale centrumwandeling!
Centrumwandeling Rijssen is een nieuwe digitale wandeling door het centrum van Rijssen. De route is zonder lees je van je smartphone af. Onderweg krijg je informatie over bezienswaardigheden op de route. Je kan zelf bepalen wanneer en met wie je op pad gaat. De ideale manier om Rijssen te verkennen zonder gids.

Digitale centrumwandeling

Holten

Met de bekendste berg van Oost-Nederland, de Holterberg, is Holten de topper van Twente. En ook al is de Holterberg ‘maar’ zestig meter hoog, dat is hoog genoeg voor vele hoogtepunten tijdens je (fiets - en wandel)vakantie.

Meer info over Rijssen-Holten? Bezoek de website www.visitrijssenholten.nl.

NP Logo
Tip je vrienden
Tip