Vragen en contact

Heeft u vragen, zorgen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op:

Staatsbosbeheer
Boswachter Ine Nijveld
E-mail: sallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl
Telefoonnummer: 0653283104

Natuurmonumenten
Boswachter Jos Schouten
E-mail: Salland@natuurmonumenten.nl
Telefoonnummer: 06-54295249

Op de hoogte blijven? Meld u zich dan aan voor de digitale nieuwsbrief van het nationaal park. Het laatste nieuws over de Sallandse Heuvelrug ontvangt u dan automatisch in uw mailbox.

Veel gestelde vragen: Boswachter Ine geeft antwoord:

Informatiebijeenkomsten en excursies

Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten om u verder te informeren. Hieronder ziet u de eerstvolgende informatiemomenten:

Vrijdag 14 december 14.00 - 16.00 uur

Graag nodigt boswachter Jos Schouten van Natuurmonumenten u uit om op vrijdagmiddag 14 december met hem mee te gaan naar het Hellinghoogveen op De Sprengenberg. Dit bezoek is naar aanleiding van enkele (kritische) vragen die Natuurmonumenten recentelijk kreeg over de vijver (het vlot) aan de voet van de Palthetoren. Jos vertelt graag ter plekke over de achtergronden bij de werkzaamheden en de zeer bijzondere natuur.

We verzamelen om 14.00 uur in de Infoschuur op Erve De Pas voor een kop koffie of thee en gaan dan samen naar het Hellinghoogveen. In verband met de koffie/thee graag vooraf aanmelden via (0529 ) 46 99 10 of salland@natuurmonumenten.nl