Vanaf hier heb je een geweldig uitzicht
Uitzichtpunten

Uitzichtpunt Noetselerberg

Vanaf deze plaats heb je een fantastisch uitzicht over het zuidelijk deel van de Sallandse Heuvelrug. Bij mooi weer kun je zelfs Zwolle zien. Je bereikt het uitzichtpunt 1 kilometer vanaf de parkeerplaats bij het Buitencentrum. Parkeren is hier niet toegestaan. De invalidenparkeerplaats is alleen te gebruiken voor mensen met een ontheffing.

Handig!

Waar start ik mijn bezoek? Waar zijn toiletten en kan ik lopen met de hond? Wat zijn bezienswaardigheden en waar kan ik informatie vinden?

Vind alle informatie op de kaart

Uitzichtpunt Lemelerberg

Ontdek het prachtige uitzichtpunt van de Lemelerberg, op maar liefst 66 meter hoogte. Door het afwisselende en de hoogteverschillen in het landschap is er altijd wat te zien. Het uitzichtpunt is te bereiken via het theehuis De Lemelerberg, hier is ook een mogelijkheid om te parkeren.

Uitzichtpunt Archemerberg

Wanneer je op de top van Archemerberg aankomt, maar liefst 77,9 meter hoog, dan ontdek je een 360 graden-panorama over het Overijsselse landschap. Met helder weer kan je zelfs tot aan Duitsland kijken! Als je ergens in Nederland het berggevoel wilt krijgen, is het hier wel. Zelfs de oriëntatietafel ontbreekt niet.

NP Logo
Tip je vrienden
Tip