Wat te doen
Agenda

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomst plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De Sallandse Heuvelrug biedt verschillende activiteiten en excursies aan voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd op de agenda staat!

Bergen vol verhalen
Ontdek het Nationaal Park
Bergen vol verhalen
Buitensportregio van Nederland

Veel hardlopers, mountainbikers, klimmers, renners en freeriders gingen je voor. Nog steeds komen ze - minimaal eens per jaar - naar de Sallandse Heuvelrug voor een van de grote jaarlijkse evenementen. Met diverse afstanden, spannende obstakels en steeds snellere tijden. Neem je familie en vrienden gerust mee. De evenementen zijn voor toeschouwers minstens zo leuk als voor de deelnemers. Dus: Ga je graag aan kop? Wil je je grenzen verkennen en ben je niet bang om vies te worden? Zet dan koers naar de Sallandse Heuvelrug.

NP Logo
Tip je vrienden
Tip