Bosrijk overnachten
De 5 mooiste hotels midden in de natuur
2 min
4609 x gelezen

Zodra je bij Holten de A1 verlaat, rijd je de natuur in. Via een landschap met her en der een verstrooide boerenhoeve, bereik je het dorpje Holten onderaan de Holterberg. Een ultieme plek om je dagelijkse beslommeringen even achter je te laten want van daaruit klimt de weg omhoog. Slingerend, steeds hoger de bossen in. Je weekend of midweek is begonnen! Bij deze hotels is rust gegarandeerd.

5
Landgoed De Uitkijk

Geen verkeer te bekennen…. Alleen het geruis van bomen, gekwetter van vogels en geritsel van bladeren. Laat je verwennen met een culinair arrangement en eet bij mooi weer op het fantastische terras. Het uitzicht is – zoals de naam al doet vermoeden – de grote troef! Hier zit je zomaar een paar uur te genieten… Fijn dat er niemand meer hoeft te rijden.

Meer over De Uitkijk
4
Hoog Holten.

Romantisch en rietgedekt. Boven op de Holterberg. Hier kom je thuis in de natuur. Met comfortabele kamers die grenzen aan de bostuin. De Rituals verzorgingsproducten zijn inclusief. Klinkt dat naar meer? Je kunt ook heerlijke ontspanningsmassages boeken. Een shuttleservice brengt je van en naar het NS-treinstation. En het terras? Dat zit wel goed. Het is een van de mooiste van Nederland.

Meer over Hoog Holten
3
Swarte Ruijter

Op een van de flanken wacht de Swarte Ruijter. Bij mooi weer wordt op het schitterend gelegen terras buiten gekookt. Maar ook binnen in het sfeervolle restaurant is het genieten. De gerechten, bijpassende wijnen en de hartelijkheid zijn buitengewoon: het restaurant is niet voor niets bekroond met een Michelin-ster. Overnachten kan in één van de tien tuinkamers. Een kleine kanttekening: het kan zijn dat je rust verstoord wordt door een brutale eekhoorn of scharrelende ree.

Meer over de Swarte Ruijter
2
Fletcher Hotel Restaurant Sallandse Heuvelrug

Ken je Fletcher? Dan weet je dat je te maken hebt met een authentiek hotel en een gastvrij restaurant op een fantastische locatie. Ook hier in Rijssen. Je kunt er eindeloos wandelen en fietsen in de wetenschap dat je – eenmaal terug in het hotel – een frisse duik in het zwembad kunt nemen. Daarna mogen de voetjes echt omhoog…

Meer over Fletcher Sallandse Heuvelrug
1
HR de Haarlerberg

Gemoedelijk en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Logisch dat veel fietsers en wandelaars zich hier thuis voelen. Echte aandacht. Lekker eten en een betaalbare kamer. Misschien word je gewekt door het gezang van lijsters en leeuweriken. Na het heerlijke ontbijt ben je klaar voor een nieuwe uitdaging. Wat gaat het worden?

Meer over HR de Haarleberg

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

NP Logo
Tip je vrienden
Tip