Doe-tips
NIEUW! Natuurmonumenten en Herberg De Pas ontwikkelen nieuw bosspel.
2 min
2283 x gelezen

Ontrafel het geheim van de oude Herberg en ga op zoek naar de verdwenen schatkist. Natuurmonumenten en Herberg De Pas hebben samen op Erve De Pas in Haarle een spannend bosspel ontwikkeld. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen dit uitdagende spel (met hun ouders) in de buitenlucht spelen en tegelijk genieten van de natuur!

Het geheim van de oude Herberg

Tijdens de 2 uur in het bos, moeten kinderen en ouders een tiental opdrachten uitvoeren om er achter komen waar de schatkist zich bevindt. De intelligentie, creativiteit en doorzettingsvermogen van de deelnemers wordt stevig op de proef gesteld. Zo moeten zij onderweg o.a. kaartlezen, speuren, puzzelen en rekenen! De schatkist én het geheim van de oude Herberg vinden lukt alleen als ze de juiste code kraken.

Startpunt en boeken

Vanaf 2 april is het spel te koop bij Herberg de Pas voor € 15,00 per spel (max 4 kinderen per spel). Leden van Natuurmonumenten krijgen op vertoon van hun ledenpas € 5,00 korting. Als je ter plekke lid wordt van Natuurmonumenten, krijg je daarnaast ook nog een kortingsbon t.w.v. €10,00 voor Herberg De Pas. Het spel kan dagelijks gespeeld worden tussen 10.00 – 15.00 uur en is corona proof! Reserveren kan via www.herbergdepas.nl of via tel: 0548-852038. Op maandag is Herberg De Pas gesloten (m.u.v. de feestdagen)

Ook leuk voor kinderen: Kinderroute Wout de Wolf

Het bos is in rep en roer; er is een wolf gezien! Ga mee naar buiten en ontdek wat Wout de Wolf allemaal meemaakt op De Sprengenberg.

Meer informatie

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

NP Logo
Tip je vrienden
Tip