Nieuws
Zondag 25 augustus 2019 Fotoworkshop WNF bij Natuurmuseum Holterberg

Ook dit jaar wordt er een fotoworkshop voor kinderen georganiseerd door het Wereld Natuur Fonds in samenwerking met Natuurmuseum en IVN op zondag 25 augustus.

Voor jonge natuurliefhebbers, met een passie voor fotografie, is er een interessante route uitgezet om de mooiste foto’s te kunnen maken. Er zullen ook WNF en IVN fotografen meelopen om de beste tips te delen. Natuurlijk vinden we het ook erg gezellig als ouders meelopen.

Wat kun je verwachten?

Een 3 km lange wandelroute waar op bijzondere plekken extra gelegenheid zal zijn om de foto’s te maken door onze professionele fotografen vanuit ons WNF team.

De fotoworkshop start om 13.30 in Natuurmuseum Holterberg. Adres: Holterbergweg 12, 7451 JL Holten en duurt ongeveer tot 16.00 uur. Inschrijven kan een half uur voor aanvang. Waar we naar uitkijken is een dag om mooie herinneringen aan te beleven. Kinderen kunnen hun 2 of 3 mooiste foto’s opsturen naar WNF waarna ze beoordeeld worden door onze WNF jury. De mooiste foto’s zijn een jaar lang te bewonderen in het museum. We zullen namens het WNF team bij deze dag aanwezig zijn. Bij terugkomst krijgen de kinderen een drankje of een ijsje en een echt WNF Certificaat.

Inschrijven kan via ons e-mailadres via (o.v.v. naam en leeftijd kind) of ter plekke op de aanmeldlijst. Kosten 7,50 euro per kind. 3,50 voor het WNF en 4 euro voor het natuurmuseum (daarvoor krijgen de kinderen een gratis kaartje voor het museum en een drankje/ijsje).

Maximaal 30 deelnemers.

NP Logo
Tip je vrienden
Tip