Nieuws
Geen midwinterhoornblazers in Haarle – de natuur is open

Aanstaande zondag 29 december had Natuurmonumenten graag weer samen met de Midwinterhoornblazers uit Haarle traditioneel het seizoen willen ‘aanbloazen’. Maar dat gaat dit jaar vanwege corona uiteraard niet door.

Wees welkom op De Sprengenberg

Uiteraard is de natuur gewoon open en ben je van harte welkom om te komen wandelen of fietsen. Onze enthousiaste vrijwilligers staan tussen 11.00 en 16.00 uur voor je klaar in de Informatieschuur De Pas. Voor een vraag of een wandel-, of natuurcadeautip. Voor gezinnen is de kinderopdrachtroute Wout de Wolf een aanrader. Voor de fans van de wat langere afstanden is een bezoek aan het begrazingsgebied van de Schotse hooglanders een must. Of help ons zwerfafval in de natuur op te ruimen? Wij hebben afvalprikkers en zakken te leen. Kijk op natuurmonumenten.nl/ervedepas voor alle info.

Houd je aan de regels

Even buiten uitwaaien, genieten, bewegen en de gedachten verzetten in de natuur. Zeker in deze tijd is dat voor veel mensen heel belangrijk. Laten we er samen voor zorgen dat het mogelijk blijft: geef elkaar de ruimte, vermijd drukte en blijf thuis bij griep- en verkoudheidsklachten.

NP Logo
Tip je vrienden
Tip