Nieuws
Marian Torenbeek ontvangt De Overijsselse Vrijwilligersprijs 2021 in gemeente Hellendoorn

Groene vrijwilliger Marian Torenbeek heeft de Overijsselse vrijwilligersprijs 2021 in de gemeente Hellendoorn gewonnen! En ze verdient het zeker om in het zonnetje gezet te worden...

Marian is namelijk niet weg te denken uit Nationaal Park Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal. Statenlid Jeroen Piksen reikte dinsdag 7 december samen met Sociaal Makelaar Yvonne Posthuma van Stichting de Welle en Junior Projectleider Mirjam Modderman van IVN de prijs uit aan Marian Torenbeek.

omschrijving
omschrijving

Marian is de coördinator van de JeugdNatuurClub en actief bij de JuniorRangers. Zij is al vele jaren de drijvende kracht van de JeugdNatuurClub. Ze zorgt er samen met de andere vrijwilligers voor dat er een goed jaarprogramma staat, meldt het als er iets niet goed gaat, komt met leuke ideeën, schroomt niet om zelf iets op te pakken en is heel proactief.

Ze zet zich op verschillende manieren in als vrijwilligers van IVN Hellendoorn-Nijverdal. Zo heeft ze samen met Bertina Heijnens de cursus jeugdnatuurbegeleider gegeven om zo meer mensen te scholen en te stimuleren om met kinderen aan de slag te gaan in de natuur

omschrijving
omschrijving

Overijsselse Vrijwilligersprijzen

Elk jaar wordt begin december de Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt. De Overijsselse Vrijwilligersprijs is niet één prijs maar 100 kleine prijzen uitgereikt door statenleden van de provincie Overijssel door de hele provincie. Dit jaar wordt in elke gemeente ook een groene vrijwilliger in het zonnetje gezet. Verenigingen, groepen of groepjes vrijwilligers konden ook kans maken op de prijs.

De Overijsselse Vrijwilligersprijs is een samenwerking van Provincie Overijssel, Stimuland, Vosvi en de plaatselijke vrijwilligersorganisaties.

NP Logo
Tip je vrienden
Tip