Nieuws
Natuurmuseum Holterberg viert de voorjaarsvakantie

Aan de zuidkant van de Sallandse Heuvelrug vind je Natuurmuseum Holterberg. Tijdens de voorjaarsvakantie kun je naast een bezoek aan het museum ook meedoen met een van deze leuke activiteiten.

Maandag 21 februari Gezinswandeling met gids over de Holterberg

Natuurmuseum Holterberg organiseert een gezellige gezinswandeling. Samen met een ervaren gids struinen over de Holterberg. De gids neemt je mee naar de mooiste plekjes. Terug bij het museum staat de chocolademelk klaar en kun je een lekker broodje bakken. De wandeling start om 11:00 bij het Natuurmuseum, duur ongeveer anderhalf uur. Beperkt aantal deelnemers. Reserveren verplicht.

Woensdag 23 februari en 02 maart Nature Experience

Het avontuur begint in het Natuurmuseum. Je krijgt een speurtas met een echte plattegrond mee. Deze brengt je langs allerlei leuke en leerzame opdrachten in het Bos van Daantje Das. Zo kom je te weten hoe de bosbewoners de winter doorkomen en welke vruchten en zaden bij welke boom horen. Starten tussen 11:00 en 15:00. Reserveren verplicht.

Zondag 27 februari Een ‘Stevige Holterberg-hike’

Een uitdagende wandeling in een stevig tempo met gids over de verborgen paadjes van de Holterberg. Geschikt voor de goede wandelaar. De wandeling bedraagt ongeveer 12 kilometer. Na afloop staat de koffie met krentenwegge klaar. De wandeling start om 08:00 bij het Natuurmuseum. Maximaal aantal deelnemers 20. Reserveren verplicht.

Voor meer informatie en reserveringen Natuurmuseum Holterberg T 0548 – 361979 of info@museumholterberg.nl

NP Logo
Tip je vrienden
Tip