Nieuws
Stichting Sámen start nieuwe aanvraagronde voor financiële bijdrage aan natuurprojecten

Stichting Sámen start nieuwe aanvraagronde voor financiële bijdrage aan projecten die de natuur, cultuur of de beleving van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug versterken. Het indienen van projecten kan tot uiterlijk 30 november.

Tot uiterlijk 30 november kun je een aanvraag sturen naar Stichting Sámen. Projecten die gaan over het versterken van de natuur, de cultuur en de beleving van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug komen in aanmerking voor een financiële tegemoetkoming van maximaal 50% van de totale financiering. Voor vragen of het indienen van een aanvraag kun je een mail sturen naar samensfn@outlook.com. Projectvoorwaarden en template projectplan zijn te vinden op onze site.

Voorbeelden van eerdere bijdragen zijn: duurzaam watertappunt in Nijverdal, het Voorbijgangerserf in Haarle en het opknappen van de schaapskooi Twilhaar. Op dit moment is het Pinetum op het landgoed Eelerberg aan de buurt.

Tevens is er dankzij Stichting Sámen een promokar die als doel heeft om op drukbezochte en unieke plekken in het gebied in contact te komen met bezoekers en omwonenden. Zo kunnen we ter plekke de sleutelervaringen uit het gebiedsplan delen, meer informatie over het gebied vertellen en toelichting geven over het werk en de samenwerking in het Nationaal park Sallandse Heuvelrug.

NP Logo
Tip je vrienden
Tip