Doe ook mee op vrijdag 7 oktober 2022
Een unieke ontdekkingstocht: de BelevenisFietsroute
7 okt 2022
Nieuw-Heeten
10:00 - 16:00
5,00 - 10,00

Heidi Bouwman en Nandine Hunneman uit Nieuw-Heeten organiseren op 7 oktober 2022 een BelevenisFietsroute. Kom fietsen en geniet van de gezonde boerenbuitenlucht. Er zijn twee routes samengesteld: één van 10 km en één van 35 km die de veelzijdigheid van het Sallandse platteland laten zien om en nabij Nieuw-Heeten.

U slingert door het bos en over de heide van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug en u bezoekt twee boerderijen. Onderweg zijn er verschillende bezienswaardigheden en is er voldoende tijd om even af te stappen en te genieten van de mooie natuur en Sallandse gastvrijheid. Bezoekers zijn van harte welkom in de stallen, de belevenistuin, het erf en het naastgelegen bos. Proef, ruik, voel en ontdek hoe het is met de natuur op én om de boerderij!

De route start vanaf Vakantiepark Sallandshoeve in Nieuw Heeten, inloop vanaf 9.30 uur, start fietstocht tussen 9.30 en 10.00 uur. Hier ontvangt u de route richting de eerste boerderij. Om 16.00 uur staat de zorg van de dieren weer voorop en is het tijd om naar huis te gaan.

Wanneer

-
Meer informatie
Prijzen
Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 5,00
Entreeprijs Volwassenen
€ 10,00

Inclusief route, diverse leuke activiteiten, zuivelproeverij, koffie/thee en iets lekkers.

Reserveren is noodzakelijk.

Aanmelden kan via belevenisroute@gmail.com. Vanaf 26 september zijn kaartjes ook te koop bij Welkoop Raalte, Zuid-Oost Salland in Heeten en Haarle en Fa. Pijnappel in Nieuw Heeten.

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door het fonds van de Stichting Sámen voor Nationaal Park Sallandse Heuvelrug.

Meld u aan voor een unieke belevenis! Tot dan!

NP Logo
Tip je vrienden
Tip