Navigatietocht "Navigatie Challenge":
1 januari - 31 dec 2022
Nijverdal
7,50

Een uitdagende wandeltocht voor echte speurders. Vind de weg door het bos met een kompas en een GPS door puzzels op te lossen.

Dit evenement is onderdeel van: Beleefweek 1 t/m 8 oktober 2022

De activiteit "Navigatie Challenge" is een uitdagende puzzeltocht door het bos! Samen met vrienden of familie vind jij de juiste route terug naar De Wilgenweard. Op verschillende manieren moet jij de kaart zien te lezen en zelfs morsecodes ontcijferen. Met behulp van een GPS en kompas vind jij de weg door de mooie Twentse natuur.

De wandeltocht begint vanaf De Wilgenweard in Nijverdal en duurt ongeveer 2,5 uur. Het is een vrij lange tocht met uitdagende puzzels. Daarom is de activiteit geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Navigatie Challenge is €7,50 per persoon. Elke dag kan jij starten met deze gave activiteit tussen 10:00 en 14:30.

Wanneer

1 jan - 31 dec 2022
  • dagelijks | - uur
Meer informatie
Prijzen
Entreeprijs
€ 7,50

Met een grote groep kan je deze activiteit ook doen! Wel wordt je dan in groepjes gesplitst en strijd je tegen elkaar. Lukt het jouw groepje om de juiste route te vinden, de snelste tijd neer te zetten én alle vragen goed te beantwoorden?

NP Logo
Tip je vrienden
Tip