Sterrin Smalbrugge op bezoek in de Kinderboekenweek
11 oktober
Vriezenveen
15:00 - 16:00
gratis

De jongste reptielen-expert van Nederland komt naar Vriezenveen! In de Kinderboekenweek met als thema Gi-Ga-groen. Welkom in de avontuurlijke wereld van Sterrin Smalbrugge die ons laat zien hoe bijzonder reptielen zijn. Kinderen leren waarom deze dieren onmisbaar zijn voor de natuur. Kom je ook… als je durft?

Wie is Sterrin Smalbrugge?

Sterrin Smalbrugge is reptielendeskundige. Ze is een vrouw met een missie en reist de hele wereld over voor haar onderzoeken naar slangen en krokodillen. Van kleins af aan snapte ze niet dat mensen een hond, kat of konijn lief vinden en tegelijk bang zijn voor een slang. Reptielen zijn namelijk superhelden, vindt Sterrin. Dus heeft ze zich voorgenomen iedereen te laten zien hoe bijzonder en waardevol slangen, krokodillen, schildpadden en hagedissen eigenlijk zijn. Ze neemt zelfs een reptiel mee naar de bibliotheek!

Wanneer

-
Meer informatie
Prijzen
Entreeprijs
gratis

De boeken van Sterrin

Sterrin is bekend van haar boeken ‘Sterrins reptielenreis’ en ‘Het grote reptielenboek’ die natuurlijk te leen zijn in de bibliotheek.Tijdens haar bezoek gaat Sterrin in op vragen als: welke soorten reptielen zijn er? Waarom zijn ze zo belangrijk voor de natuur? Zijn alle reptielen giftig? Hoe bewegen reptielen zich voort? Leggen reptielen eitjes? Een interactief programma waarin Sterrin de kinderen meeneemt naar een wereld waarin ze veel nieuwe dingen ontdekken en leren. En welke dieren zou ze meenemen?

Sterrin komt voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar op dinsdagmiddag 11 oktober van 15.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek in Vriezenveen. A

Aanmelden is verplicht en kan via de agenda van Bibliotheek Twenterand. Let op VOL=VOL!

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Gastvrij Twenterand.
NP Logo
Tip je vrienden
Tip