Kinderboerderij Dondertman
We go Western!
19 - 23 februari
Holten
2,50 - 9,50

Kinderen kunnen een echt diploma halen tijdens de 'We go Western'-dagen tijdens de voorjaarsvakantie bij Kinderboerderij Dondertman.

Heb jij een kleine cowboy of cowgirl thuis, die graag wil leren lasso gooien of mikken met blikken? Kinderboerderij Dondertman staat in de voorjaarsvakantie in het teken van 'We go Western'.

Er heeft zich een boef verstopt op het terrein van de kinderboerderij. Wie kan hem vinden? Natuurlijk behoort ponyrijden tot één van de basisvaardigheden van een cowboy of cowgirl, dus wie niet bang is kan zelfs wat oefeningen uitvoeren. Bak vervolgens popcorn boven een echt kampvuur en haal een broodje knakworst en ranja in de Saloon. Voor wie alle opdrachten heeft voltooid ligt er een prachtig diploma klaar om mee te nemen naar huis.

Wanneer

-
-
-
-
-
Meer informatie
Prijzen
Entreeprijs
€ 2,50
Prijs voor leden
€ 7,00
Prijs voor niet-leden
€ 9,50

Arrangement is incl.: spelletjes, ponyrijden, broodje knakworst, ranja, popcorn bakken en diploma. Entree is los bij te boeken of toon je Donateurspas bij de kassa.

Boek het 'We go Western'-arrangement op de website van Kinderboerderij Dondertman. Ga naar 'Arrangementen', klik op de gewenste datum en reserveer direct. Let op: vol=vol. Kinderboerderij Dondertman is in de voorjaarsvakantie geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toerisme Rijssen-Holten.
NP Logo
Tip je vrienden
Tip