Sans Online Diepe Hel Night Run
26 okt 2019

Spanning, Sfeer & Sport zijn dé drie elementen die prachtig samensmelten tijdens de Night Run van de Diepe Hel Holterbergloop op zaterdagavond 26 oktober 2019.

Dit jaar zal de Sans-online 5 km omgetoverd worden tot de Sans-Online 6 km Night Run op zaterdagavond 26 oktober. De Diepe Hel Night Run laat de Holterberg in het 'holst van de nacht' van haar mooiste kant zien. De afwisseling van de mystieke stilte in het maanlicht op de Holterberg en in het dorp opzwepende muziek, lichtshows, glow in the dark, fakkels en niet te vergeten een toffe afterparty in de feesttent. 'Zeg nou zelf? Daar wil je toch gewoon bij zijn'. Het start-terrein gaat open om 20.00 uur de start is om 20.30 uur.

Twee dagen Diepe Hel
Er is geen hardloopwedstrijd in Nederland zoals de Diepe Hel Holterbergloop. De omgeving en het uitdagende parcours is voor alle hardloopniveaus een bijzondere loop.
De inschrijving van de 31e editie is gestart op zondag 8 april via de website www.diepehelholterbergloop.nl. Inschrijven kan voor de Diepe Hel Night Run op zaterdag 26 oktober. Maar ook voor de Hemink 10 km, VolkerWessels halve marathon en Rabokidsrun op zondag 27 oktober.

Wanneer

Meer informatie

Finish
Dit jaar is de finish in Nijverdal van de Sans-Online 6km, Hemink 10 km en VolkerWessels halve marathon.

Rabobank Bedrijvenloop
Niet alleen de Night Run is nieuw, maar ook de sponsor van de bedrijvenloop. 'Al jarenlang is Rabobank Noord West Twente verbonden als sponsor van de kidsrun aan de Diepe Hel Holterbergloop'. Dit jaar zijn zij ook sponsor van de bedrijvenloop. Zij nemen het stokje over van Euro Planit die de afgelopen drie jaar was verbonden als Bedrijvenloop sponsor aan de Diepe Hel Holterbergloop. De bedrijvenloop vindt plaats op alle afstanden, dus ook op de nieuwe Night Run 6 km.

Overnachten? Voor meer informatie over de verschillende accommodaties kunt u kijken op onze website .

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist Info Hellendoorn-Nijverdal.
NP Logo
Tip je vrienden
Tip