DRW Run Bike Run
3 nov 2019
Nijverdal
12:30

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomst plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Op zondag 3 november 2019 organiseren we onder auspiciën van de NTB voor de 19e keer de DRW Run Bike Run te Nijverdal over de prachtige “Sallandse Heuvelrug”.

Het parcours is onveranderd gebleven. De start/finish vindt plaats op de ligweide achter het zwembad Het Ravijn. Het betreft hier een off-road duathlon over een hoofdzakelijk onverhard terrein met vele hoogteverschillen die per ATB moet worden afgelegd. Er is zowel een individueel als een duoklassement. Bij de duo’s neemt één persoon het loopgedeelte voor zijn/haar rekening en de ander het fietsgedeelte.

De afstanden 5 km lopen (twee rondes van 2,5 km)
20 km fietsen (ATB) (twee rondes van 10 km)
2,5 km lopen (1 ronde van 2,5 km)

Wanneer
meer informatie

Kidsrun
Op 3 november 2019 organiseren we voor de kinderen van de basisschool de 12e DRW Kidsrun:

Voorafgaande aan de DRW Run Bike Run vindt de 12e DRW Kidsrun plaats. Alle kinderen mogen na afloop gratis zwemmen in het zwembad “het Ravijn“ Dit zwembad ligt bij de start.

Inhoud
Afstand: voor beide categorieën: 1 km
Parcours: Grotendeels onverhard en heuvelachtig.
Starttijden: categorie 1 (kinderen t/m groep 6) : 11.15 uur categorie 2 (kinderen groep 7 en 8): 11.30 uur
Prijzen: 3 prijzen per categorie voor jongens en meisjes

NP Logo
Tip je vrienden
Tip