Loopwedstrijd over de Haarler Enk en door de bossen en heidevelden in en om Haarle
Haarlerbergloop
10 nov 2019
10:30

De Stichting Jeugdraad Haarle prijst zich gelukkig de Haarlerbergloop te kunnen organiseren. Dankzij een groot aantal vrijwilligers en diverse grondeigenaren op en bij de Sallandse Heuvelrug, wordt weer een uitdagend hardloopevenement aangeboden.

Via de akkers van de Haarler Enk worden de lopers over de heuvels van de Haarlerberg en Sprengenberg geleid, waar steile klimmetjes, winderige toppen en mul zand worden gecompenseerd met beschutte bospaadjes, vergezichten over de glooiende heide en supersnelle afdalingen. Alleen de laatste meters van het autovrije parcours zijn - voor een snelle eindspurt - verhard.

De Haarlerbergloop vindt plaats op zondag 10 november a.s. Start en finish zijn weer bij dorpshuis Cultura aan de Molenweg in Haarle. Voor kinderen is er een 1 en 2 km loop en voor de oudere jeugd en volwassenen een 5 en 10 km. Om half 11 gaat de 1e loop van start, waarna de andere in een tijdbestek van ca. een uur volgen.

Wanneer

Meer informatie

Per afstand zijn er medailles voor de beste drie mannelijke en vrouwelijke lopers per leeftijdsklasse. Ook kunnen de beste Haarlese lopers weer op een kleine attentie rekenen.

Voor informatie en voorinschrijving zie: de website

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist Info Hellendoorn-Nijverdal.
NP Logo
Tip je vrienden
Tip