SallandTrail
12 mrt 2022
Nijverdal

Op zaterdag 12 maart vindt voor de negende keer de SallandTrail plaats. Een pittige natuurloop voor hardlopers met afstanden van 25, 50 en zelfs 80 km.(50Mijl). De SallandTrail is een recreatief loopevenement met dit jaar ongeveer 1000 deelnemers.

Dankzij de welwillende medewerking van o.a. Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en Landschap Overijssel kunnen op zaterdag 12 maart 2022 opnieuw vele trailliefhebbers genieten van het uitdagende SallandTrail parcours. Over onverharde paden door prachtige bossen en langs de uitgestrekte heidevelden van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. De start en finish locatie is net als voorgaande jaren bij Het Ravijn in Nijverdal.

In deze mooie omgeving is een parcours van 25, 50 en 80 kilometer uitgezet dat zonder meer als een pittige trail aangemerkt kan worden; zeker voor Nederlandse begrippen! De deelnemers zullen onderweg hun ogen uitkijken, genieten van mooie vergezichten over de heide, maar ook stevig ‘an de bak’ moeten om regelmatig een pittig hoogteverschil te overbruggen. Voor de deelnemers aan de 80 kilometer trail zijn onderweg in totaal meer dan 900 hoogtemeters te overwinnen! Voor meer info: klik hier

Wanneer

Meer informatie

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist Info Hellendoorn-Nijverdal.
NP Logo
Tip je vrienden
Tip