Zunnewendefestival
25 juni
Hellendoorn

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

De zonnewende, als de zon op haar hoogste punt in het Noordelijk halfrond staat, markeert het begin van de zomer. Exact op de grens tussen Twente en Salland, wordt de langste dag gevierd met het Zunnewendefestival.

Begin je zomer goed op het Zunnewendefestival, waar streekcultuur en streektalen elkaar ontmoeten tijdens de zunnewende, de langste dag van het jaar, vrijdag 25 juni 2021.

Magische locatie
Landgoed Schuilenburg Hellendoorn, gelegen op het kruispunt van historische handelsroutes over land en over het water van de Regge, wordt omgetoverd tot een prachtig festivalterrein met intieme speelplekken, knusse zitjes, een Pruuverieje waar je heerlijke (streek)gerecht kunt proeven, optredens, kunst en cultuur, muziek en vertellingen…….. Kom genieten vanaf 16.00 uur!

Wanneer

meer informatie

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist Info Hellendoorn-Nijverdal.
NP Logo
Tip je vrienden
Tip