A.V. Atletics
Regge Survival
20 juni
Nijverdal

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomst plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De Reggesurvival is in een aantal jaren uitgegroeid tot een evenement met een grote naamsbekendheid. Niet alleen uit Nijverdal kent deze survival veel deelnemers maar ook ver daar buiten.

Op zaterdag 20 juni organiseert Atletics de Univé Regge Survival in Nijverdal voor kinderen tussen de 6 en 17 jaar. Basisschoolleerlingen en leerlingen t/m 17 jaar van het voorgezet onderwijs starten in vier categorieën. De eigen survivalgroep heeft een onderlinge wedstrijd.. Het voorlopige programma staat op de website: http://www.reggesurvival.nl/

Wanneer
meer informatie
NP Logo
Tip je vrienden
Tip