GEANNULEERD: Hemelvaart Fiets4daagse Delden
21 - 24 mei
Delden
gratis

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Vier dagen fietsplezier in de prachtige omgeving van de gemeente Hof van Twente tijdens deze fietsvierdaagse. Geniet van het mooie Twentse coulisselandschap en de gemoedelijke sfeer.

Van donderdag 21 mei tot en met zondag 24 mei vindt de jaarlijkse Hemelvaart Fiets4daagse Delden weer plaats. Vanuit heel Nederland komen fietsliefhebbers naar het historische stadje Delden om deel te nemen aan dit bijzondere evenement. Elke dag is er een afwisselende themaroute van ca. 30 en 50 km. Het mooie Twentse landschap biedt een afwisselende natuur met prachtige natuurgebieden en rustieke landgoederen. Karakteristiek zijn de vele houtwallen, de glooiende essen en natuurlijk de bossen, heidevelden en de beken. Onderweg fiets je langs interessante bezienswaardigheden zoals musea, molens en kastelen en er is genoeg tijd om even af te stappen en te genieten van al dat moois.

De start is bij Eetcafé de Burgemeester in het centrum van Delden. Er kan gestart worden tussen 9.00 en 12.00 uur; de stempelpost is geopend tot 17.00 uur.

Wanneer
-
-
-
-
meer informatie
Prijzen
Deelnameprijs
€ 10,00

Prijs voor weekkaart volwassenen

Prijs dagkaart
€ 3,50,- volwassenen
€ 2,- 13 t/m 17 jaar
€ 7,- voor een gezin

Een 4-daagse kaart kost €10,- per persoon, voor 13 t/m 17 jarigen zijn de kosten €5,- voor een week en een gezinskaart kost € 25,- per week.

Een enkele dag meefietsen is ook mogelijk! Een dagkaart kost € 3,50 per persoon, 13 t/m 17 jaar € 2,- en € 7,- voor een gezin.

Dit jaar wordt de Hemelvaartfiets4daagse Delden georganiseerd door Eetcafé de Burgemeester.

NP Logo
Tip je vrienden
Tip