GEANNULEERD: Hemelvaart Fiets4daagse Delden
21 - 24 mei
Delden
gratis

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomst plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Vier dagen fietsplezier in de prachtige omgeving van de gemeente Hof van Twente tijdens deze fietsvierdaagse. Geniet van het mooie Twentse coulisselandschap en de gemoedelijke sfeer.

Vanwege de maatregelen om verspreiding van het corona virus tegen te gaan, zijn samenkomsten en evenementen tot 1 juni a.s. verboden. Dit evenement is afgelast en gaat dus niet door.

Van donderdag 21 mei tot en met zondag 24 mei vindt de jaarlijkse Hemelvaart Fiets4daagse Delden weer plaats. Vanuit heel Nederland komen fietsliefhebbers naar het historische stadje Delden om deel te nemen aan dit bijzondere evenement. Elke dag is er een afwisselende themaroute van ca. 30 en 50 km. Het mooie Twentse landschap biedt een afwisselende natuur met prachtige natuurgebieden en rustieke landgoederen. Karakteristiek zijn de vele houtwallen, de glooiende essen en natuurlijk de bossen, heidevelden en de beken. Onderweg fiets je langs interessante bezienswaardigheden zoals musea, molens en kastelen en er is genoeg tijd om even af te stappen en te genieten van al dat moois.

Wanneer
-
-
-
-
meer informatie
Prijzen
Deelnameprijs
€ 10,00

Prijs voor weekkaart volwassenen

Prijs dagkaart
€ 3,50,- volwassenen
€ 2,- 13 t/m 17 jaar
€ 7,- voor een gezin

De start is bij Eetcafé de Burgemeester in het centrum van Delden. Er kan gestart worden tussen 9.00 en 12.00 uur; de stempelpost is geopend tot 17.00 uur.

Een 4-daagse kaart kost €10,- per persoon, voor 13 t/m 17 jarigen zijn de kosten €5,- voor een week en een gezinskaart kost € 25,- per week.

Een enkele dag meefietsen is ook mogelijk! Een dagkaart kost € 3,50 per persoon, 13 t/m 17 jaar € 2,- en € 7,- voor een gezin.

Dit jaar wordt de Hemelvaartfiets4daagse Delden georganiseerd door Eetcafé de Burgemeester.

NP Logo
Tip je vrienden
Tip