OERRR Speuren naar sporen
22 aug 2020
Haarle
14:00 - 15:30

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomst plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Je eigen voetspoor in de modder ken je vast wel, maar van welk dier is toch dat spoor dat je in het bos of misschien wel in je eigen tuin tegen komt? Ga op 22 augustus met de boswachter op zoek naar sporen op De Sprengenberg. Deze OERRR activiteit duurt 1,5 uur en is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Je eigen voetspoor in de modder ken je vast wel, maar van welk dier is toch dat spoor dat je in het bos of misschien wel in je eigen tuin tegen komt? Ga op 22 augustus met de boswachter op zoek naar sporen op De Sprengenberg. Deze OERRR activiteit duurt 1,5 uur en is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. .

Met de boswachter op zoek naar sporen

Wanneer
-
meer informatie

Je eigen voetspoor in de modder ken je vast wel, maar van welk dier is toch dat spoor dat je in het bos of misschien wel in je eigen tuin tegen komt?

In de natuur is nog veel meer te ontdekken dan alleen pootafdrukken. Uilenballen, drollen, holletjes en dierenpaadjes; je vindt ze allemaal op De Sprengenberg! Wil jij alles te weten komen over sporen? Ga dan op 22 augustus mee met de OERRR excursie Speuren naar sporen.

Let op: deze excursie is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar + ouder/begeleider.

Handig om te weten:

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Koop dus van tevoren online een kaartje. Geschikt voor kinderen van 6 - 12 jaar, alleen onder begeleiding van een volwassene. Doe stevige schoenen aan. Draag bedekkende kleding en controleer jezelf op teken na een bezoek in de natuur. Neem evt regenkleding mee. Dit is geen activiteit voor volwassenen, daarom maximaal 1 begeleider per kind(eren). Deze activiteit is niet geschikt als kinderfeestje. Kijk voor kinderfeestjes bij Natuurmonumenten hier. LET OP: honden mogen bij deze excursie helaas niet mee. LET OP: de excursie start bij Parkeerplaats Zuidbroek in Haarle. Dit is op de kruising van de Bathemerweg en de Oude Deventerweg. 

 

NP Logo
Tip je vrienden
Tip