Lammetjesfeest en Boerenmarkt op Erve de Pas (geannuleerd)
13 april
Haarle (Hellendoorn)
11:00 - 16:00

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Het is lente en dat betekent...LAMMETJES! Kom op 2de Paasdag naar Erve De Pas en neem een kijkje bij onze lammetjes, duik in de strobak, knutsel er op los en speur rond in de speelnatuur van OERRR. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan onze boerenmarkt en kun je zien hoe de herder van Scheperij Salland de schapen bij elkaar drijft. Voor jong en oud is er op maandag 13 april genoeg te doen in Haarle.

Het is lente en dat betekent...LAMMETJES! Kom op 2de Paasdag naar Erve De Pas en neem een kijkje bij onze lammetjes, duik in de strobak, knutsel er op los en speur rond in de speelnatuur van OERRR. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan onze boerenmarkt en kun je zien hoe de herder van Scheperij Salland de schapen bij elkaar drijft. Voor jong en oud is er op maandag 13 april genoeg te doen in Haarle..

Voorjaar!
Op 2de paasdag staat Erve de Pas in het teken van het voorjaar! Voor jong en oud is er op deze dag van alles te beleven. Breng een bezoek aan de lammetjes, snuffel rond bij de kramen met lokale producten, doe de speurtocht in de Speelnatuur en kijk hoe de herder van Scheperij Salland de schapen bij elkaar drijft met haar honden. Natuurlijk kun je ook in het stro spelen, knutselen, in gesprek met onze boswachters over ons heidebeheer en na alle activiteiten (of tussendoor) bijkomen met een lekker hapje of drankje.  

Wanneer
-
meer informatie

Horeca Erve de Pas
Tijdens het lammetjesfeest plaatsen we een speciale horecakraam waar je terecht kunt voor een kopje koffie of thee, een lekkere pannenkoek of een broodje knakworst. Herberg de Pas is op deze dag natuurlijk ook gewoon geopend. 

Kosten:
Leden van Natuurmonumenten en OERRR mogen gratis naar het Lammetjesfeest op Erve de Pas. Niet leden betalen €3,00 / €1,50 (volwassenen / kinderen) per persoon. De Boerenmarkt is vrij toegankelijk. Word je ter plekke lid van Natuurmonumenten of OERRR? Dan mag je met het hele gezin gratis naar binnen en krijg je een leuk welkomstgeschenk!

Locatie:
Het lammetjesfeest wordt georganiseerd bij Erve de Pas, Molenweg 2 in Haarle.
LET OP: niet alle navigatiesystemen herkennen Molenweg 2 en eindigen hun reis op de Molenweg midden in het dorp Haarle. Via google maps kom je op de goede locatie uit.

Parkeren:
Parkeren kan op het weiland tegenover Erve de Pas. Hiervoor vragen wij een vergoeding van €2,00 voor de boer waarvan wij het weiland mogen gebruiken. Mocht je in de buurt komen, dan adviseren we je om op de fiets te komen.

Praktische informatie: Let op: pinnen is niet mogelijk bij Erve de Pas. Neem daarom voldoende contant geld mee. Leden van Natuurmonumenten mogen gratis naar binnen. Vergeet je lidmaatschapspasje niet mee te nemen! Niet-leden betalen een bedrag van € 3,00/€1,50 (volwassenen/ kinderen) per persoon. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis. Ben je in verwachting? Dan adviseren we je om de schaapskooi niet te bezoeken. Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Ze mogen niet in de schaapskooi. Je bent van 11.00 - 16.00 uur welkom bij Erve de Pas, Molenweg 2 in Haarle. Na alle drukte geven wij de pasgeboren lammetjes en hun moeders vanaf 16.00 uur weer hun welverdiende rust.

NP Logo
Tip je vrienden
Tip