Reeën kijken in het Eerder Achterbroek
22 februari
Den Ham
16:00 - 18:00

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomst plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Altijd al eens in de schemering op zoek willen gaan naar reeën? Dit is je kans! Ga met de boswachter mee op pad naar het Eerder Achterbroek en kom alles te weten over reeën.

Altijd al eens in de schemering op zoek willen gaan naar reeën? Dit is je kans! Ga met de boswachter mee op pad naar het Eerder Achterbroek en kom alles te weten over reeën..

Ga op pad met de boswachter en ontdek reeën in het Eerder Achterbroek, vlakbij Ommen. Deze activiteit is voor volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar en duurt 2 uur.

Wanneer
-
meer informatie

Oog in oog met een ree

Wel eens een ree gezien? Je hoort gekraak in de bosjes, je kijkt en ziet nog net iets bruins in de verte verdwijnen. Reeën komen veel voor in Nederland, maar ze zijn schuw. Onze boswachter weet waar ze zich ophouden en dat vergroot de kans op een ontmoeting met deze prachtige dieren. Hij kan je er alles over vertellen en heeft interessante dingen mee om laten zien!

Handig om te weten:

Er kan helaas een beperkt aantal deelnemers mee. Koop daarom je ticket van tevoren online. Controleer jezelf op teken na een bezoek in de natuur. Trek donkere kleding en stevige schoenen of laarzen aan. Vergeet je verrekijker niet!

NP Logo
Tip je vrienden
Tip