Kijk en doe dag GEANNULEERD
13 april
Nijverdal
10:30 - 16:30

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Kom naar de Kijk & Doe dag bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug in Nijverdal en vier Pasen buiten!

Op 13 april, Tweede Paasdag is het buitencentrum omgetoverd tot een waar paradijs van vermaak. Op deze lentedag zijn er allerlei (buiten)activiteiten en demonstraties voor het hele gezin. Op het terrein staan stands met informatie, lekkernijen om te proeven, ook het buitencentrum is open.

Activiteiten Zelf leren hoe je een vuurtje kunt maken? Gebruik de juiste skills en wie weet lukt het je. Kom verschillende buitensporten en -activiteiten uitproberen, maak een graspoppetje, schilder je eigen paasei, bak een broodje boven het kampvuur, timmer je eigen nestkastje of neem deel aan een andere leuke activiteit. Een deel van de kinderactiviteiten zijn tegen geringe betaling, geef je nu online op.

Wanneer
-
meer informatie

Tevens is het NKBV Regio Oost aanwezig en organiseert tijdens de Kijk & Doe dag een bergsportdag met workshops, lezingen en demo's. Buiten is een klimrots gebouwd, waar de demo's plaatsvinden. Verder vind je verschillende stands met informatie over touwtechnieken, klimmen, fotografie en oriëntatie. Een stukje van de omgeving ontdekken? Laat je dan een stukje rondrijden met de Heideslak!

Demonstraties Neem ook eens een kijkje bij een van de demonstraties. Zo zal de mobiele zaag draaien, en kun je leren hoe bomen tot houtproducten worden verwerkt. Maak je eigen fakkel of tover een vet vuur, Bosleven zal er zijn om je dit te leren. En uiteraard zijn er nog vele andere leuke dingen te zien en beleven!

NP Logo
Tip je vrienden
Tip