Schaapskooi Lemelerberg
Lammetjesdag 2020
28 maart
Giethmen
11:00 - 16:00
gratis

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomst plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Kom naar de Lammetjesdag op zaterdag 28 maart bij de schaapskooi Lemelerberg (Dalmsholterweg 3b, Giethmen). Van 11.00 uur tot 16.00 uur kun je lammetjes knuffelen. Op het erf rondom de kooi zijn verschillende kraampjes. Er is livemuziek en kinderen kunnen knutselen. Ook kun je genieten van een kopje koffie, thee of limonade met een warme stroopwafel.

Wil je iets meer weten over het begrazingsbeheer van Landschap Overijssel? Onze terreinbeheerder geeft op deze dag een aantal keren een excursie naar de heide en vertelt over de inzet van schapen bij het beheer van de heide.

Bijdrage: € 3,- per persoon.

Wanneer
-
meer informatie
Prijzen
Entreeprijs
€ 3,00

Donateurs en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Vergeet je niet je donateurspas mee te nemen?

Wil je als deelnemer aanwezig zijn op de streekmarkt tijdens de Lammetjesdag neem dan contact op met Louiset Vos via louiset.vos@landschapoverijssel.nl of T: 0529-408372

NP Logo
Tip je vrienden
Tip