Met de Heideslak over de Sallandse Heuvelrug
1 april - 31 oktober
Nijverdal

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomst plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Heerlijk ontspannen van de Sallandse Heuvelrug genieten? Of wat minder goed ter been? Stap dan in de Heideslak en laat je door de gids van Staatsbosbeheer rondrijden door dit uitgestrekte natuurgebied.

De Heideslak is een electrokar die stapvoets en geruisloos door het bos rijdt. Bijna dagelijks is er de mogelijkheid om met de electrokar op pad te gaan. U kunt kiezen voor een korte rit van ongeveer drie kwartier of voor een lange rit van anderhalf a twee uur. Laat u rijden! Zie de website voor tijden en data. www.staatbosbeheer.nl/activiteiten

Wanneer
-
meer informatie

NP Logo
Tip je vrienden
Tip