Midzomernachtloop op De Sallandse Heuvelrug
20 juni
Haarle (Hellendoorn)
22:00 - 23:30

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Dwalen in de nacht door dichte bossen en over glooiende heidevelden in Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Alleen tijdens de Midzomernachtloop kan dat. Ontdek de nachtvlinders, vleermuizen en nachtzwaluwen van dit heuvelachtige gebied.

Er zijn diverse starttijden tussen 21:30 en 22:30 uur.

Dwalen in de nacht door dichte bossen en over glooiende heidevelden in Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Alleen tijdens de Midzomernachtloop kan dat. Ontdek de nachtvlinders, vleermuizen en nachtzwaluwen van dit heuvelachtige gebied. Er zijn diverse starttijden tussen 21:30 en 22:30 uur. .

Zintuigen in de nacht

Wanneer
-
meer informatie

Ontdek de bijzondere sfeer van de Midzomernachtloop in één van het grootste aaneengesloten natuurgebied van Overijssel. Hoor, ruik en voel de natuur. Als je minder kunt zien, ervaar je hoeveel beter je oren en neus werken. Klinkt daar de spookachtige roep van de bosuil door de donkere nacht? En welk geluid maakt een vleermuis eigenlijk tijdens zijn vlucht door het bos? Halverwege de wandeling wacht er een lekkere verrassing bij het kampvuur op je!

Er zijn diverse starttijden tussen 21:30 en 22:30 uur.

Handig om te weten

De wandelroute is ongeveer 5 kilometer lang; Trek goede wandelschoenen aan; Deze wandeling wandel je op eigen gelegenheid. De boswachter ontvangt je bij het startpunt, maar gaat niet mee met de wandeling; Controleer jezelf op teken na een bezoek in de natuur; LET OP: niet alle navigatiesystemen herkennen Molenweg 2 en eindigen hun reis op de Molenweg midden in het dorp Haarle. Via google maps kom je op de goede locatie uit.

Doe mee aan de Midzomernachtloop

Pluk de nacht! Wandel mee in de kortste nacht van het jaar. Volgens een eeuwenoude traditie vieren wij midzomernacht. Wandel mee en vier het midzomerfeest samen met ons!

 

NP Logo
Tip je vrienden
Tip