Reeën kijken in het Eerder Achterbroek
14 augustus
Den Ham
19:30 - 21:30

Altijd al eens in de schemering op zoek willen gaan naar reeën? Dit is je kans! Ga met de boswachter mee op pad naar het Eerder Achterbroek en kom alles te weten over reeën.

Altijd al eens in de schemering op zoek willen gaan naar reeën? Dit is je kans! Ga met de boswachter mee op pad naar het Eerder Achterbroek en kom alles te weten over reeën..

Ga op pad met de boswachter en ontdek reeën in het Eerder Achterbroek, vlakbij Ommen. Deze activiteit is voor volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar en duurt 2 uur.

Wanneer
-
meer informatie

Oog in oog met een ree

Wel eens een ree gezien? Je hoort gekraak in de bosjes, je kijkt en ziet nog net iets bruins in de verte verdwijnen. Reeën komen veel voor in Nederland, maar ze zijn schuw. Onze boswachter weet waar ze zich ophouden en dat vergroot de kans op een ontmoeting met deze prachtige dieren. Hij kan je er alles over vertellen en heeft interessante dingen mee om laten zien!

Corona maatregelen

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom verlaagd. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom met eigen vervoer naar de excursielocatie. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Hou je aan de richtlijnen: Houd 1,5 meter afstand, schud geen handen en vermijd fysiek contact Was/ontsmet je handen bij het betreden van een locatie van Natuurmonumenten Was/ontsmet je handen regelmatig gedurende de dag en in ieder geval na hoesten, niezen, voor en na het eten en toiletgebruik Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die weg in afvalbakken Nies en/of hoest in je elleboog Ben je verkouden of heb je griepverschijnselen, blijf dan thuis! I.v.m. corona is het verplicht om vooraf online een ticket te kopen. Het is niet mogelijk om op de dag zelf nog aan te sluiten.

Handig om te weten:

Controleer jezelf op teken na een bezoek in de natuur. Trek donkere kleding en stevige schoenen of laarzen aan. Vergeet je verrekijker niet!

NP Logo
Tip je vrienden
Tip