Schemerwandeling Sallandse Heuvelrug
Schemerwandeling Sallandse Heuvelrug GEANNULEERD
13 augustus - 29 dec 2020
Nijverdal
6,00

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Wandel mee met de gids van Staatsbosbeheer over de Sallandse Heuvelrug, op de grens tussen dag en nacht. Een wandeling door stille bossen naar de uitgestrekte heidevelden. Een mooie afsluiting van je dag.

Wandel mee met de gids van Staatsbosbeheer over de Sallandse Heuvelrug, op de grens tussen dag en nacht. Langzaam gaat de zon onder, het wordt schemer. De natuur komt tot rust, een laatste vogel zingt zijn lied. Maar niet alle dieren gaan slapen: de nachtdieren komen tevoorschijn. Wie weet hoor je er nog één of kruist er één je pad. Een wandeling door stille bossen naar de uitgestrekte heidevelden. Een mooie afsluiting van je dag.

Contact
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug via 0548-612711 of Buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer

Wanneer

-
-
-
-
-
meer informatie
Prijzen
Entreeprijs
€ 6,00

Praktisch
Leeftijd: vanaf 10 jaar
Afstand: ca 5 km
Bij meer dan 20 deelnemers wordt de groep gesplitst.
Kleed je op het weer en trek stevige schoenen aan (let er op: 's avonds kan het afkoelen) Neem je verrekijker mee De wandeling gaat over zandpaden en is daarom niet geschikt voor mindervaliden Honden niet toegestaan

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist Info Hellendoorn-Nijverdal.
NP Logo
Tip je vrienden
Tip