Natuurmuseum Holterberg bron van inspiratie voor kunstenaars
The Big Draw
01 - 31 oktober
Holten
4,75 - 6,75

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Bij Natuurmuseum Holterberg staat de maand oktober in het teken van de The Big Draw. Een jaarlijks terugkerend internationaal tekenfestival. Het is in 2020 in Londen van start gegaan en loopt inmiddels over de hele wereld.

De gedachte achter The Big Draw is dat tekenen mensen bewust maakt van de wereld om hen heen. Het museum op de Holterberg doet voor het derde jaar mee. Vorig jaar was The Big Draw een groot succes. Van een kunstenaar die achter een ezel voor een van de diorama’s zat tot een klein meisje dat languit op de grond de mooiste fantasiedieren lag te schetsen.

Het Natuurmuseum nodigt jong en oud uit om te komen tekenen. Neem een schetsboek en tekenmateriaal mee. Heb je dit niet, dan stelt het Natuurmuseum tekenmateriaal gratis ter beschikking. Er is een wand ingericht waarop je je tekening mag tentoonstellen.

Wanneer
1 okt - 31 okt 2020
  • dagelijks | - uur
meer informatie
Prijzen
Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 4,75
Entreeprijs Volwassenen
€ 6,75

Tot en met 2 jaar gratis entree.
Toegang Bos van Daantje Das € 2,-

Kosten: entree museum.

Reserveren

Vanwege de nieuwste Corona maatregelen is het helaas weer nodig uw bezoek te reserveren. In het museum zijn diverse voorzorgsmaatregelen genomen. Het is zeer goed mogelijk onderling de noodzakelijke 1,5 meter afstand te bewaren. U bent hier zelf voor verantwoordelijk. Vanwege de doorstroom is er ruim capaciteit beschikbaar.

Reserveren kunt u het gemakkelijkst online doen. Vindt u dat lastig, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0548 - 361 979.

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toerisme Rijssen-Holten.
NP Logo
Tip je vrienden
Tip