Kom tekenen met Melissa!
18 oktober
Holten
13:00

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

De hele maand oktober staat Natuurmuseum Holterberg in het teken van The Big Draw. Op zondag 18 oktober kun je komen tekenen met onze getalenteerde medewerker Melissa. Wat wil je tekenen? En hoe pak je dat aan?
Melissa helpt je!

Neem een schetsboek en tekenmateriaal mee. Heb je dit niet, dan stelt het Natuurmuseum tekenmateriaal gratis ter beschikking.

Wanneer

Wanneer
meer informatie

18 oktober: 13.00 en 15.00 uur. Vol is vol.

Kosten

entree Museum.

Reserveren

Vanwege de nieuwste Corona maatregelen is het helaas weer nodig uw bezoek te reserveren. In het museum zijn diverse voorzorgsmaatregelen genomen. Het is zeer goed mogelijk onderling de noodzakelijke 1,5 meter afstand te bewaren. U bent hier zelf voor verantwoordelijk. Vanwege de doorstroom is er ruim capaciteit beschikbaar.

Reserveren kunt u het gemakkelijkst online doen. Vindt u dat lastig, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0548 - 361 979.

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toerisme Rijssen-Holten.
NP Logo
Tip je vrienden
Tip