Sfeervol schouwspel
Boerderijverlichting Markelo
14 - 24 oktober
Markelo
5,00

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Zodra de invallende avond Markelo en zijn buurtschappen in duister hult, flitsen een voor een grote lampen aan. Boerderijen die bij daglicht al pareltjes in het landschap vormen, krijgen een feeëriek tintje.

Naast de vaak oude boerderijen, worden ook andere objecten en uitgebeelde taferelen verlicht. Kijk ook niet op als er ineens een voorstelling begint wanneer je langs rijdt en je als toeschouwer ook een rol krijgt!

Met de auto volg je de route. Vergeet ook onderweg de aanwijzingen voor de puzzel niet te noteren, voor de winnaar is er een leuke prijs. Het is echt een uitje voor het hele gezin! Het weer kan geen spelbreker zijn.

Wanneer

14 okt - 24 okt 2021
  • dagelijks | - uur
meer informatie
Prijzen
Deelnameprijs
€ 5,00

Prijs is per auto, niet per persoon.

De start is bij de Herberg de Pot, de schijnwerpers zijn aan van 19.00 tot 23.00 uur. De route is te verkrijgen bij Infocentrum Markelo en bij de start.

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.
NP Logo
Tip je vrienden
Tip