Ontdek de Culturele driehoek in Rijssen
De Lekker-Buiten-Tocht
1 mei - 30 sep 2021
Rijssen
2,50

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Een mooie wandeltocht van zo'n drie kilometer om samen met de kids te doen. je wandelt vanaf het Volkspark naar de Pelmolen, havezate De Oosterhof en weer terug. Onderweg zijn er een paar leuke vraagjes en opdrachtjes.

Wil je een leuke wandeling maken met de kinderen en onderweg ook nog wat te zien en te doen hebben? Bestel dan de Lekker-Buiten-Tocht bij Parkgebouw Rijssen. Met deze wandeling ontdek je de culturele driehoek van Rijssen die gevormd wordt door Parkgebouw Rijssen, Pelmolen ter Horst met de Enterse Zomp en havezate De Oosterhof, waar het Rijssens museum en het Internationaal Brandweermuseum gevestigd zijn. En dat allemaal op zo'n drie kilometer van elkaar vandaan. Een mooie afstand ook voor de kleintjes.

De route kan je online bestellen bij Parkgebouw Rijssen en deze krijg je direct geleverd bij de ticket. Je hoeft deze dus niet op te komen halen.

Wanneer

1 mei - 30 sep 2021
  • dagelijks | - uur
meer informatie

Prijzen
Deelnameprijs
€ 2,50

De kosten van de route zijn € 2,50 en je kunt uiteraard met meerdere mensen op één ticket de route lopen. Maar wil je het Parkgebouw extra ondersteunen dan mag je natuurlijk ook meerdere tickets bestellen.

Tip: Sluit de wandeling af bij het Parkgebouw met een een lekker koel ijsje of een fijne warme (meeneem)-koffie.

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toerisme Rijssen-Holten.
NP Logo
Tip je vrienden
Tip