Doe mee!
Beleefweek voor ondernemers

Van 28 oktober t/m 3 november is het zover! De beleefweek Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal. Een ‘proeverij’ van alles wat gebied Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal te bieden heeft.

Een week vol met activiteiten en evenementen bij allerlei ondernemers en organisaties in en om Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal. De ingrediënten natuur, cultuur, historie en landschap zorgen voor een ‘proeverij’ van alles wat gebied Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal te bieden heeft.

Doe je ook mee? Meld jouw activiteit aan!

Doe je ook mee? Meld hieronder gratis jouw activiteit of evenement aan tijdens de beleefweek! Zo zorgen we samen voor een mooi activiteitenprogramma!

Aanmelden activiteit of evenement

Herfstvakantie

Met deze Beleefweek in de herfstvakantie willen we juist de eigen inwoners bereiken. Iedereen die in en om het gebied woont is van harte welkom. Ook schoolklassen dagen we uit om meedoen in de week voorafgaand aan de Beleefweek. Zo kun je jouw organisatie of onderneming mooi voor het voetlicht brengen juist bij de eigen inwoners. Toeristen die van ons mooie gebied komen genieten in de herfstvakantie pakken de Beleefweek ook gelijk mee!

Heb jij de toolkit al gedownload?

Heb jij de toolkit al gezien? Download nu o.a. de flyer, poster en stempel. Zo zorgen we er samen voor dat de beleefweek zichtbaar is en brengen we het samen tot een groot succes!

Ga naar de toolkit

Kortom; de Beleefweek wordt van ons allemaal! De activiteiten en evenementen bepaal je zelf. Met elkaar.

Kom je ook naar de opening?

Op vrijdag 20 oktober wordt de week officieel geopend. We
nodigen je uit om hierbij aanwezig te zijn. Kom je ook?

Aanmelden opening beleefweek
NP Logo
Tip je vrienden
Tip